Stupid

Två saker lärde jag mig på väg till quizen igår. Converse är inga bra skor att ha när det pissregnar. Det kanske inte skulle vara så dumt med ett paraply ändå. Båda sakerna lärde jag mig någonstans mellan min lägenhet och krogen som har quizen, alldeles försent. Ruggigt blöt var jag när jag kom fram. Janne var redan där då. Vi vann. Rolig kväll.

Grand slam Quiss

Igår var det quizen igen. Vi krossade allt motstånd med 15 av 15 rätt. Fast vi missade tre shotsfrågor och det var en mer än förra veckan. Inte bra. Sen när jag och Janne skulle gå hem så började en liten snorunge anklaga oss för fusk. Janne blev mäkta upprörd, jag tyckte han bara var en dålig förlorare. Lite dåligt motstånd när det bara var tre lag som lämnade in lappar. När mina kompisar var unga så brukar det var väldans drag på torsdags kvällar och många som var med och quizade. Hoppas det blir lite mera folk till nästa torsdag.

Torsdagsquissen

Var på quizen igår. Gick bra igen när vi vann på 13 av 15 rätt. Frågorna vi hade fel på var. Hur många kg bajsar en elefant per dag? Väger ett svenskt kilo mer/mindre/lika vid ekvatorn? Eftersom det bara var jag och Janne som var någorlunda pigg så fick vi dricka alla shots. Några stycken sådana blev det också (5-6 var tror jag). Min flickvän tyckte jag var go när jag kom hem efteråt. Inte ofta man får höra det när man är lite drucken.

Repris på torsdagar

Torsdagskvällen ägnades åt att dricka lite cider och svara på quiz frågor. Gick riktigt bra. Jag, Janne och två personer till var i ett lag och vi lyckades pricka in 15 av 15 rätt. Typ av frågor var, Vad betyder ABS i bilar?, Vilket smeknamn hade William F. Cody? Eftersom han som har quizen var så väldigt bra förbered eller blev han helt till sig när det klev in 20-30st flickor nyss fyllda 18 så var dom sista 7 frågorna av karaktären. Vad heter låten som går så här? Vem har skrivit låten som går så här? Mest mobbad blev tjejen i vårt lag när hon svarade rätt på vem som gjort en remix av låten Hey Baby för nått år sedan. Hon skämdes själv över att ha rätt på den frågan. Fast hon van en shots för rätt svar. Det var roligt att gå på quizen igen var ett bra tag sen jag var där sist nu. Min flickvän tyckte inte det var så roligt när jag kom hem och luktade konstigt.