Ännu en trivselkväll på berget

Bild på Måns Zelmerlöw Bild på Måns Zelmerlöw Bild på Måns Zelmerlöw

Det uppskattades att sextusen människor var på berget i går (torsdag). Måns som har varit med i melodi festivalen och någon grej på tv drog väldigt många yngre flickor. Några foton blev det men jag märker att mitt 18-70 objektiv inte riktigt räcker till om jag vill ta riktiga närbilder. Det är väldigt roligt att fota konserter har jag märkt.

Trivselkväll

berget_1.jpg berget_2.jpg berget_3.jpg

Jag var på trivselkväll igår. På berget i stan som vanligt. Tror det är fyra torsdagar och det här var den andra. Det var kyrkorna i Söderhamn som hade anordnat den här torsdagen. Kameran hade jag med och ljuset var så där schyst med solnedgången som sken mot scenen. Inte för starkt. Korten blev bra men jag skulle nog behöva ett lite ljusstarkare objektiv.

Studenten 2007 i Söderhamn

Jag har varit upptagen de tre senaste dagarna med att fota flickvännen som tog studenten. Här är 3st bilder jag tog från studenten 2007 i Söderhamn.

Fotografierna är tagna i Söderhamn, utanför Staffangymnasiet och på gågatan. Det sista kortet är taget från studentbalen på Kilafors Herrgård.

Bild från studentavslutningen i Söderhamn 2007 Bild från studentavslutningen i Söderhamn 2007 Studentavslutningen i Söderhamn 2007

PS: Du får inte använda bilderna kommersiellt. Ska du använda bilderna icke-kommersiella vill jag ha en länk tillbaka, antingen till denna sida eller första sidan. Peace!

Söndag

Vaknade sent, undrade om jag hade några pengar kvar. Var en blöt kväll i lördags. När jag kunde beställa tågbiljett hem så kändes det genast mycket bättre. Vågade kolla mitt konto efter det och såg att jag hade 300:- kvar. Jag var riktigt rik, efter mina mått räknat. Åkte in till stan med Janne, Milko skulle tvätta. Janne skulle lämna in en uppsatts på måndag och behövde böker, så vi skulle kolla antikvariat. Istället så gick vi till Punkt-Shop som var stängd. Inte bra då jag inte kunde köpa några pins. Blev 2 air-hockey matcher som jag torska, men jag visade att Janne att jag även är bäst på arcade Virtua Tennis. På Press-Stop köpte jag boken ”101 vardagsfilosofiska experiment” tyckte den verkade lite häftig. Köpte även ”Broder Daniel singeln”, ”Dido singeln” och ”Nico: Chelsea Girl” på Mega. Jag har letat Broder Daniel här i Söderhamn men det finns ingen riktig skivaffär i stan. Var hemma hos Milko vid 19, tåget gick vid 20.30 och vi skulle äta mat först. Janne visade igen vilken hynda han är då han fixa mat till oss. Blev en riktigt jäktig ”lunch” då vi fick springa till bussen som skulle ta oss till tunnelbanan men vi han. Kändes inte som ett bra avsked när allt blev så jäktigt men det är min bäste helg på länge och alla var på bra humör.

När jag skulle kliva på tåget träffade jag en flicka som gick i samma klass som mig i 7-9 an. Tror hon studerade foto, hon hade den där frånvaron som bara konstnärer verkar ha. Var inte så livlig som hon var när vi gick i skolan. Tog 2 sekunder för mig innan jag förstod att vi inte har nått gemensamt. Hon skulle flytta till Paris jag skulle till Söderhamn.

Lyckas riktigt bra med att konverterar Janne, han börjar tycka om Nico. Snart blir det resten av värden. Muhaaaaaaaaa.