Grattis gamla dam

Igår var jag ute i Göteborgsnatten och firade en kompis jag lärt känna lite under tiden jag bott här. Varken jag eller Evelina känner så många personer här nere så vi har försökt vara social och träffa människor när tillfälle ges. Tjejen som firades igår har vi prata med om att ta en barrunda någon gång. Hon är också nyinflyttad och känner inte till så mycket om nattlivet här heller. De ställen vi nu har utforska ligger på 2:a långgatan. Det är billig öl och ganska sköna ställen. Igår var vi på ett Tapas ställe, vi har vart på afterwork öl där för några veckor sen. Nu måste jag bara komma på en bra födelsedagspresent som hon ska få om några veckor när hon har födelsedagsfest.

Dubbel trubbel

Igår fyllde min mor och flickvännens mor år. Ingen smart planering av dom där inte. Först till min mor sen till flickvännens. Dubbelt fika. Dubbelt tårta. När vi var hemma igen vid 9 så var man så där lustigt hög på socker.

I morgon fredag åker vi till fjälls igen. Byxorna jag köpte förra året verkar ha krympt under sin tid i garderoben. Efter extrapris och flickvännens presentkort fick jag ett par nya täckbyxor för 200:-. Hoppas dom inte krymper till nästa år. Blir dyrt i längden om jag måste köpa nya varje år. Eftersom jag inte har någon snowboard och vi ska åka i morgon så måste jag hyra en sån också. Kanske ska kolla blocket nu.

Dagen efter

40 års fest igår. Det var min farbrors flickvän/blivande fru som fyllde år. Det blev ganska sent och jag tycker synd om min flickvän som måste upp och jobba vid 8. Det var roligt att träffa kusiner och släktingar. Igår lyckades jag dessutom krascha min flickväns bärbara dator med Windows Vista. Inte ens felsäkert läge gick det att starta i utan att få blåskärm. Efter några timmar och ”starta med senaste fungerande version” lyckades jag få datorn att starta så jag kunde fixa till den. Windows XP är mycket mer förlåtande och lättare att fixa än Vista. Regn och rusk ute idag så det blir en hemma dag med film.

Grattis Farmor

Farmor fyller 75 idag och vi ska fira henne hemma hos mor & far. Alla farbröder och deras familjer ska dit. Vi brukar träffas en gång om år ungefär och då oftast runt Jul när farmor & farfar brukar bjuda på mat. Förra året blev det ingen Jul lunch så det ska bli roligt att träffa alla igen.

Efter släktträffen så tror jag att Janne ville leka nått. Kanske gör vi nått spännande ikväll (på ett icke homoerotiskt vis).

Glömde bort

Jag liksom glömde bort att det inte är så långt kvar (nu på onsdag) till min flickvän fyller år. Hmm som tur är vet jag vad jag ska ge henne. Har kollat lite på grejerna idag och måste införskaffa dom i morgon. Sen kanske man skulle baka en tårta också! Det kan bli svårare med mina kunskaper i köket.

Presenter

Idag fyller min syster år. I Jul så skulle jag ge henne en skiva men mor hade köpte samma skiva så jag tog den själv och sa att hon skulle få nått bättre när hon fyllde år. Tack vare min väldigt obegåvade ekonomiska sida så äger jag 38:-kr just nu. Vet inte riktigt vad jag ska fixa för 38:-kr till henne. Hade jag vart smart skulle jag ju ha fixat en present tidigare och inte väntat till sista dagen. Jag ska även fotografera ögonen idag så jag har inte så där jätte mycket tid att hitta på nått. Får göra som vanligt och skylla på Ammie.