Slut på några intensiva dagar

Nu sitter jag på tåget hem efter 12 dagar i Söderhamn. Det är väldig intensivt när man kommer hem en kort stund så där. Man ska försöka hinna med att träffa alla, och inte är det lättare av att Evelinas föräldrar är skilda och hon har två familjer att träffa. Jag tror och tycker ändå att jag har hunnit med de flesta. Var till och med ut på annandagen och lyckades springa på några gamla polare på krogen. Annars var det inte så spännande att gå ut i Söderhamn. Nu börjar jag känna mig gammal när jag går ut där. Det ända jag ångrar lite var att vi inte var och åkte snowboard i går, fast jag kände också att jag kanske inte hade råd att göra det. Får se om vi kan ta några dagar i höst för att åka bräda.

Let’s get retarded

Nu i helgen var det Strömmingsleken, vår stads årliga helgen före skolan startar fjortisfylla ”gatu” fest. Trots gråtande småflickor, tonårsfylla och ex-flickväner så kan man faktiskt träffa gamla vänner som är hemma i stan en sista gång före semestern tar slut.

Givetvis så sprang jag ihop med min kära ex-flickvän. Vi verkar ha gjort framsteg i vår ex relation. Nu gjorde vi en neutral nick som hej till varandra, förra gången vi träffades så hade jag två gemensamma vänner på var sida om mig som hon hejade på men inte mig. Funderade ett tag om jag var osynlig, vilket skulle vara coolt men så var inte fallet. Undrar om jag ska se mina sakerna som hon fortfarande har kvar som ”MIA”.

Här i Söderhamn så har vi ett cover band, låt oss kalla dom popverktygen som verkar ha blivit en institution när det är något offentlig jippo. Men jag fattar inte varför det är så, dom har kört ungefär samma sak dom senaste 10 åren och det finns bättre, roligare band i en här stan så varför kan inte nått av dom få chansen?

Nu var det andra gången på kort tid som jag lekte med Jonas & Bella. Ett litet plus med ovanstående institution och deras covers är att jag och Jonas kan prata om gamla Roskilde minnen och om band som vi sett. Nu börjar jag känna mig gammal, kanske kommer vi att sitta på hans veranda i Trönö skogen och fortfarande prata Roskilde minnen om 10 år.

Slutade kvällen med att köpa mat på ett ställe där det med stora bokstäver stod skrivet kebab. Kände mig lite dum när jag lite undrande frågade Bella varför man inte fick något kebabkött på brödet och hon svarade att man inte brukade ha det på langos.

Jag lyckades till och med att inte springa på syntarn utklädd till flicka.

Förberedelser

Jag och flickvännen ska ha Halloween fest om några timmar. Känns som det kommer att bli ganska stressigt snart så vi hinner bli klar med allt som ska göras. Mat, bål och musik ska fixas eller väljas. Sen ska det nog städas lite i flickvännens lägenhet. Vi ska göra oss i ordning och hon ska komma hem från affären. Just nu känns det bara stressigt. Jag antar att vi inte kommer att hinna göra allt som vi tänk men det gör nog inte så mycket när vännerna börjar droppa in. Då blir de bara roligt ändå och man brukar inte bry sig så mycket om det som inte hans med att göra. Flickvännen har satt spelförbud med löfte om att bli riktigt arg om det bryts så jag kan nog inte sparka Jannes arsel i Pro Evolution Soccer 5. Hmm kanske om det blir efterfest?