Tack för i fredags

Festen i fredags var lyckad. Janne fick stryk i Pro Evolution Soccer (bäst fotbolls spelet till xbox) med 2-0 i vår enda match för kvällen. Städningen dagen efter var inte alls så farlig och det verkade som alla hade haft det roligt. Kanske skulle boka in en till om två år igen. Lördagen och söndagen tillbringades väldigt lugnt med flickvännen. Vi började spela Baldurs Gate 2 på xbox och hon tyckte det var roligt. Jag tyckte det var väldigt kul att spela tv-spel med henne. Snart blir hon nog så nördig att jag inte får sitta där själv… eller kanske jag skulle ge henne World of Warcraft i present när hon fyller år om några dagar. Då kan vi spela det tillsammans.

wow

I fredags bytte jag guild i World of Warcraft så jag skulle få raida med en kompis. Igår kväll var min första raid med nya guildet. Kl 01.20 efter många timmar, wipes och otur fick jag vara med om mitt första end-game boss kill när vi tog Hakkar. Det kändes väldigt tillfredställande när vi tillslut lyckades koordinera alla 20 pers och fick taktiken att fungera.

Hårda singelliv

Just nu lever jag det hårda singellivet. Skola på morgonen lunch eller jobb sen efter det World of Warcraft (wow). Min ide är att efter lunchen eller jobb så är jag ledig från skolan och kan göra det jag vill. Hur länge jag vill. Därför är det inte ovanligt med sena nätter. Vilket göra att jag vaknar sent och skoltiden krymper men inte wow tiden. Jag tror jag har börjat bli lite beroende av wow. Ungefär så ser mina dagar ut nu.

PS. Jag har fortfarande inte fått tillbaka alla grejer från ex-flickvännen.

wow, jobba och flickvännen

Spela World of Warcraft, jobba på bion och tillbringa tid med flickvännen. Så har mina dagar sett ut ett tag nu. På måndag är jag ledig från bion så då ska jag till körskolan. Sen blir det lika igen tills på torsdag då Jonas tar över bion och jag kan ta det lite lugnt över julhelgen. Wow är riktigt roligt nu. Är på lvl 18 och har börjat träffa på lite Hords (ondingarna). Igår dödade jag min första Hord. Idag tog dom mig 3 gånger på raken, det var inte lika bra.

WoW

Fick ett 10 dagars test konto på World of Warcraft av en kompis. Spelat det i fyra dagar nu. Var riktigt beroende framkallande. Så roligt att jag beställde det. En bra sak som Blizzard gjorde var att alla spelar på samma server, ingen b-server för Mac användare. Jag har börjat spela som Hunter och är på level 11 efter några dagars spelande. Hoppas jag kan gå upp lite mer och träffa mina kompisar i spelstaden Ironforge. Dom är level 60 och har spelat många månader mer än mig. Skulle vara roligt att göra uppdrag tillsammans med dom.