Let’s be friends

Tv bråket mellan Sogecable och Mediapro i Spanien förstörde ännu en helg. Inte visades Madrid matchen nu heller. Inte utanför Spanien i alla fall. Jakten på att hitta en stream av matchen som är stabil nog att titta på misslyckades. Det enda jag lyckades se var några minuter ur första halvlek. Det börjar bli riktigt tröttsamt nu att efter fem helger ännu inte kunna se när Madrid spelar. Hoppas nu dom lyckas bli vänner till nästa helg så det går att kolla på världens bästa klubblag.

Lite blandat

Firefox har släppts i en första beta och den verkar stabilare än 1.06 på min mac. Synd att många plugins inte fungerar. Men de blir nog uppdaterade snart ändå.

Christian Daven skrev ett bra inlägg om användarvänlighet. Han tog upp lite saker som jag inte riktigt tänkt på. Vissa saker som rss är nog inte helt självklara för dom flesta som via tex google kommer in på en blogg. De flesta som regelbundet läser en blogg vet nog vad det är. Jag har gjort en sida här (frågor och svar) där jag kan förklara saker om det behövs.

Real Madrid spelar ikväll på tv4+. Skönt att La Liga har börjat igen.