WoW

Fick ett 10 dagars test konto på World of Warcraft av en kompis. Spelat det i fyra dagar nu. Var riktigt beroende framkallande. Så roligt att jag beställde det. En bra sak som Blizzard gjorde var att alla spelar på samma server, ingen b-server för Mac användare. Jag har börjat spela som Hunter och är på level 11 efter några dagars spelande. Hoppas jag kan gå upp lite mer och träffa mina kompisar i spelstaden Ironforge. Dom är level 60 och har spelat många månader mer än mig. Skulle vara roligt att göra uppdrag tillsammans med dom.

Ska jag läsa?

Började på körskolan i måndags. Ca 8 år för sent om man lyssnar på min far. Teorin tror jag inte blir så jätte svår om jag bara läser boken lite. Jag är lite nervösare för att köra men det behöver jag inte tänka på just nu.

Annars så har jag börjat cykla med flickvännens yngsta barn. Ganska jobbigt att springa efter han men han har talang så jag behöver nog inte göra det så länge till. Om det inte börjar snöa eller nått annat otrevligt så cyklar han nog om några veckor. Egentligen så kanske det är lite sent att börja nu på hösten.

Sen har jag börjat fundera på om jag ska läsa upp lite betyg nästa termin. Eller läsa lite ämnen som jag inte har. Engelska B funderar jag på. Matten kunde jag konvertera till B och där blir det nog inte ett C, Svenska C låter inte så lockande heller. Men det fanns lite andra roliga kurser t.e.x Filosofi. Engelska B skulle jag behöva om jag vill läsa vidare på högskola någon dag.

Hmm fick igång Neverwinter Nights på Mac dator igår så jag måste nog spela klart det. Ibland måste man göra saker som man inte vill. 😉