Online tv med din gamla xbox

Min gamla xbox slutade vara en spelenhet för en herrans massa år sen men samtidigt har den inte flyttat sig från min tv bänk. Som nöjesmaskin har den bara fått nya sysslor. Nuförtiden med Xbmc är den mitt mediacenter. Inte så hightech men den klarar av att spela upp massa olika format och streama musik, bilder och video över ett nätverk. Nu hittade jag dessutom Xot-uzg som är ett script som körs på xboxen så kan man kolla på online tv, tex svt. Undra bra om det går att göra ett script för Euro talk på fantv, det skulle vara guld värt.

xot-uzg streama tv på din xbox

Husgudar

Är mycket bra på tv ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska se. Men jag får inte missa Musikbyrån på tv2 kl 02.00. Då visar dom en dokumentär om The Smiths. Kanske ett av värdens bästa band. The Smiths tillsammans med The Cure är mina husgudar, pendlar väldigt mycket mellan dom två banden. Jag har funderat om jag måste välja en av dom vilken jag skulle ta med på en öde ö. Kan nog inte välja bort en av dom.

Mera tv:
Fever Pitch
Ztv 21.00
Sliding Doors
Tv4 21.00
En Kvinnas Doft
Svt2 22.30
Stand By Me
Tv3 23.05
Musikbyrån
Tv2 02.00
Plus att det är en match ur spanska ligan på Tv4+.

Jag testa skriva det här inlägget med w.bloggar så jag hoppas det inte blir nått fel bara.

Älskar tv4plus

Såg nyss att tv4plus har rättigheterna att sända från spanska ligan. Jag är som en liten pojke med en ny leksak nu. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, men det kan jag inte för dom visar Villa Real – Real Madrid kl 00.00. Måste bara se värdens bästa lag spela fotboll. Så trött men orkar inte spela in matchen heller. Hmm måste bara fördriva en timme till innan matchen börjar. Kanske ska spela lite cm4 och dricka kaffe, låter som en bra ide.

Nu har jag tagit hem min andra dator från mor & far, ska försöka installera Debian på den imorgon. Tror inte den låter lika mycket som den jag har nu, så då kan den stå och tanka på nätterna. Sen kan den stå närmare stereon så jag kan spela mp3 genom den. Har WinXP på den nu men den installationen verkar mongo, så jag måste göra om den ändå och då vill jag ha Linux iställe.