5 dagar kvar att fynda ”In Rainbows”

Nu är det bara 5 dagar kvar innan Radioheads In Rainbows album inte går att köpa/ladda ner. Den 10 december stänger dom affären, men det ska gå att köpa deras skiva i affärer som cd den 31 december. Jag tyckte deras projekt var väldigt vågat och coolt så jag köpte min ”download” idag för 3.50€, ungefär 50 svenska kronor. Jag är inge Radiohead fans och har inte hört skivan förut men ville stödja dom lite. Så skynda köp deras album för så mycket du vill innan den 10 december.

Flash presentation, NIN download

Nu har jag lärt mig hur man kan göra ett enkelt bildspel i Flash. Jag tänkte att det kanske skulle vara snyggt att göra en mal som jag kan använda när jag ska visa fotografier i fotoklassen. Det borde gå att göra på nått sätt som gör den väldigt flexibel och lätt att ändra. Kanske man skulle göra två olika. En för svart/vita foton (i svart/vitt/gråskala) och en för färg. Nu på fredag ska jag försöka göra ett foto reportage om min vän Jannes jobbkompis och hennes skolklass. Skulle vara bra om jag kunde snickra ihop nått i Flash till presentationen nästa torsdag.

Kikade in på Nine Inch Nails hemsida och där såg jag att man kunde ladda ner (gå in på sidan och sen Downloads undermenyn) en Garageband fil med låten ”The Hand That Feeds” från ”With Teeth” skivan som man kunde remixa själv. Jäkligt coolt tyckte jag det var. Skönt sätt att uppmuntra ”lyssnarna” att göra nått med musiken.