Flash presentation, NIN download

Nu har jag lärt mig hur man kan göra ett enkelt bildspel i Flash. Jag tänkte att det kanske skulle vara snyggt att göra en mal som jag kan använda när jag ska visa fotografier i fotoklassen. Det borde gå att göra på nått sätt som gör den väldigt flexibel och lätt att ändra. Kanske man skulle göra två olika. En för svart/vita foton (i svart/vitt/gråskala) och en för färg. Nu på fredag ska jag försöka göra ett foto reportage om min vän Jannes jobbkompis och hennes skolklass. Skulle vara bra om jag kunde snickra ihop nått i Flash till presentationen nästa torsdag.

Kikade in på Nine Inch Nails hemsida och där såg jag att man kunde ladda ner (gå in på sidan och sen Downloads undermenyn) en Garageband fil med låten ”The Hand That Feeds” från ”With Teeth” skivan som man kunde remixa själv. Jäkligt coolt tyckte jag det var. Skönt sätt att uppmuntra ”lyssnarna” att göra nått med musiken.

Roskildeplaner

Min flickvän tycker att jag är en datornörd och inte borde sitta vid min älskling så mycket. Tävlingsinriktad som jag är så ska jag försöka klara mig utan datorn en tid framöver. Borde gå ganska bra på sommaren men lite jobbigt är det. FM manager lockar väldigt mycket. Jag har lånat två böcker av mamma som jag kan förlusta mig i om tristessen kommer smygande.

Har pratat lite om att åka till Roskilde festivalen med min flickvän. Hon verkar lite sugen men tycker att biljettpriset på 1500:- inte var så lockande. Måste bestämma oss om det blir någon festival eller inte snart men jag är jätte sugen på att åka. The Hidden Cameras lockar mäst där, synd att inte Nine Inch Nails spelar på Roskilde i år. Skulle vara roligt att se dom en gång till.