Tisdag i Trönö

Igår gjorde jag det roligaste man kan göra som slacker i Trönö på en tisdag. Jag åkte skoter. Jag körde skoter. Jonas skoter körde jag. Riktig rolig liten leksak som är lätt körd och går fort (tycker jag). Hoppas det blir en till tisdag i Trönö med skotern när han har lagat den, nej jag har inte kört sönder nått.

Real madrid spelar ikväll, andra mötet i Spanska cupen. 21.25 på tv4+.

Läs mer

Nico i skogen

Fikade med Jonas idag. han är en sådan där fikare som inte fikar så länge. Under 1h brukar det bli för det mesta. Han undrade om jag skulle följa med till Trönö och välta en båt. Det var hans båt så det var inge vandalism. Ja det kunde jag göra, ringde farmor och hämtade Nico. Farmor brukar vara hundvakt när mor & far jobbar. Sagt och gjort vi hämta hunden och for till urskogarna i Trönö. Han var lite rädd att åka i skuffen men jag tror det gick bra. Det första hunden gör när vi kommer fram är att hoppar i ett dydike. Så Jonas fick ta och bada han i bäcken. Verkade inte som han tyckte om det. Kastade pinnar och lekte med han så han blev riktigt trött. När vi gick i skogen var han riktigt duktig, följde efter oss, sprang inte iväg så man måste jaga han. Hemresan i skuffen gick mycket bättre, då stog han upp och kollade ut genom fönstert som en stor hund. Tror inte det blir roligt för mor & far på hundkursen ikväll då Nico verkade helt slut när vi kom hem till Stugsund.

Jag har registrerat ”myworld.se” domänen, hoppas och tror att den kommer att funka i helgen. Vet inte hur lång tid det kan ta att flytta över allt från den här sidan.