Premiär för RAW

Just nu är det premiär för RAW på ztv. Undrar hur det kommer att tas emot i Sverige. Flipp eller flopp? Själv hoppas jag det får lite publik så man kan se wrelle på svensk tv i fortsättningen också. Ni som tänker dömma ut det direkt, kolla några gånger innan ni gör det. Ni kanske märker att det inte är bättre eller sämre än vilken såpa/reallity tv som visas för jämnan annars.

Mamma

Min mor blev ett år äldre idag. Åkte ut till mor & far vid 4 tiden. Tog en sväng med älsklingen Nico. Mat och tårta, hemfärd med bussen vid 8. Kände mig så snuvig så jag orkade inte stanna kvar så länge. Kommer att bli förkyld igen (lekamensdoktorn har talat). Näsan börjar göra ont av allt snytpapper. Min plan var att kolla på No Way Out (wrestling) och dricka kopiösa mängder med tee. Tyvärr så har jag inte fått hem första delen av NWO så min plan sprack. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, kanske dricka kopiösa mängder tee och kolla på tv eller spela ”Championship Manager” (ja jag är beroende).

Mor min hittade min försvunna sten. Jag hade lagt den i jorden för att den skulle renas, så klart glömde jag bort den och har förgäves letat den på alla konstiga ställen jag kan hitta på. Vet inte hur länge den vart borta. Stenarna ska ligga i jord en natt (dygn tror jag) eller i månsken. Jag brukar lägga dom i blomkrukejord men har ett minne som en senil dement guldfisk så jag glömer bort dom ibland. Inatt ska jag lägga dom på rening igen.

Royal Rumble 2004

Royal Rumble wwe’s första gala 04. Dom vanliga matcherna på Rumble var ok. Själva stöket var ett av dom bättre på senare år. En av dom bästa vinnarna måste jag säga. Synd bara att jag inte känner nått när jag kollar på wwe, vet inte vad det är men den där känslan finns inte där. Vet inte om jag har vuxit ifrån det eller om vi bara behöver en paus. Vi har haft en ganska lång paus nu men vi kanske behöver ta ett längre break. Eller så kanske det är fel på dig, du kanske inte längre ger mig det jag vill ha. Kanske får börja leta bland NWA-TNA, AAA, CMLL, ROH eller gå till andra sidan och invadera Japan. Vi kanske inte har någon framtid?

Review: Unforgiven 2003

Unforgiven var sämre än jag väntat. Det är riktigt bra eftersom jag inte hade några förväntningar på den men dom lyckades göra mig besviken ändå. Eftersom det bara var en match som var bra och det är tjej matchen så tänker jag inte skriva nått om galan. Den sämsta galan i år, kanske nästa RAW gala är sämre. Vem vet, men Smackdown galorna lär ju inte bli det.

Predictions: Unforgiven 2003

Jag förväntar mig ingen minnesvärd gala och den är nog som bäst medioker. Tycker inte om WWE på senare tid och när jag vill se wrestling (som är det jag vill se) så kollar jag på NWA-TNA. Där får jag se brottare jag vill se (Christoper Daniels, Jerry Lynn, Raven, Sabin kan räkna upp hur många som hellst) göra saker jag vill att dom ska göra, nämligen brottas (och då menar jag inte 2 minuters matcher var tredje månad). Inga höga förväntningar, som bäst 2-3 bra matcher.

-Triple H vs. Goldberg
Om Cripel vinner här ska jag sluta kolla på RAW & RAW galor. Dom kan inte låta Cripel H hålla på att begrava allt motstånd. Goldgberg är ingen bra brottare men han är 100ggr bättre än CH nu.

-Last Man Standing Match
-Kane vs. Shane McMahon
Shane’O Mac håller jag på för han är mest underhållande av dom här två. Men han tar säkert nått stort bump och Kane vinner.

-Shawn Michaels vs. Randy Orton
Hoppas dom
ger pinnen till Randy här. En bra vinnst för Randys karriär om han får vinna. Kan bli en bra match.

-RAW Announce Job on the Line
-Coach & Al Snow vs. J.R. & Lawler
En till tråkig match med 2 icke brottare 1 föredeting och 1 som mestadels trännat andra brottare på senare tid. Ett hån om Al Snow skulle toska mot J.R & Lawler. Eftersom WWE inte bryr sig om vad publiken tycker och vill så vinner J.R och Lawler.

-Triple Threat Intercontinental Championship Match
-Christian vs. Rob Van Dam vs. Chris Jericho
Borde bli galan bästa match ganska lätt. 3 bra brottare som jag hoppas får lite tid, då blir det här bra. Jag har RVD som favo men Christian kan behålla bältet.

-Tables Match
-Bubba Ray, D-Von & Spike Dudley vs. La Resistance & Rob Conway
Dudley’s vinner. Var en spark i skrevet när Spike fick jobba på 3 sekunder i senaste RAW.

-Scott Steiner (Big Poppa Pump) vs. Test
En match som jag inte bryr mig om. Om båda blir skaddad och aldrig mer kan brottas så är det b
ästa som kan hända den här matchen.

-Trish & Lita vs. Molly & Gail Kim
Fyra tjejer som kan brottas. Eftersom Lita är min absolut favo brud så håller och tror jag på Lite & Trish. Kan bli en bra ”tjej” match.

Review: Summerslam 2003

Gissade 5 av 7 matcher rätt ganska bra, är inte så jätte förvånad av att HHH vinner var mest en önskan av mig att någon annan ska få (låna) titeln. Jag längtar mer till NWA-TNA showen på onsdag än nästa WWE PPV. Allt och alla är tråkiga i WWE känns det som, vet inte riktigt varför men det känns inte lika bra som te.x ett år sedan när smackdown six var ifarten. Det saknas nått i WWE, och för min del så får jag det i NWA-TNA

-World Heavyweight Title Elimination Chamber Match
-Triple H vs. Goldberg vs. Kevin Nash vs. Chris Jericho vs. Shawn Michaels vs. Randy Orton
Kan inte säga att jag är förvånad att Crippel vinner igen. Blir en returmatch nästa Raw PPV,men då måste Goldberg lägga av om han torskar så det är väll Bye Bye Goldberg då.
5 av 7 rätt.

-Kane vs. Rob Van Dam
Roligt att RVD fick visa saker som man inte sett sen ECW tiden typ Van Terminator,
synd att han missa bara. Dom måste göra nått vettigt med RVD snart.
5 av 6 rätt.

-WWE Title Match
-Brock Lesnar vs. Kurt Angle
Rätt man fick vinna. Tycker inte om Brock, han funkar inte för mig.
4 av 5 rätt.

-WWE US Title Match
-Eddie Guerrero vs. Chris Benoit vs. Rhyno vs. Tajiri
Första intryck var att matchen var förkort. Inte så bra som den borde vara med dom här fyra.
3 av 4 rätt.

-Eric Bischoff vs. Shane McMahon
Tråkigt med alla interference. Snygg finisher av Shane
2 av 3 rätt.

-The Undertaker vs. A-Train
Va kiss paus redan? Dålig match. Taker blev inte ens skadad.
1 av 2 rätt.

-World Tag Team Titles Match
-La Resistance vs. The Dudley Boys
När Dudley’s kom ut med Amerikanska flaggan så bytte jag och höll på La Resistance. Cheap finisher, fick se Spike. Blir det en 6-mana tag på Raw? Inte så
bra match tycker jag.

0 av 1 rätt.

Sleepover

Verkar som Jan-olov och jag ska ha en sleepover och kolla Summerslam. Vet inte riktigt vad han har predicta ännu eller om han gjort det. Kanske hinner jag med att få en returmatch i NBA 2k2. Förra gången vann han på 1 poäng, och det bar för att jag inte lyckades sätta sista bollen.

Med tänder och klor

Verkade som Summerslam kom ut vid 8 tiden i morse. Lyckades hitta en fserver som det inte var så lång kö på, så jag borde ha det hemma senast i morgon. Summerslam har potential att kunna bli den bästa galan i år.